Skip to content

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Willem Klopper. In het dagelijks leven groepsleerkracht op een basisschool in Assendelft. In mijn vrije tijd ben ik gepassioneerd fotograaf.Woeste-Willem-AVATAR-1

Het begon allemaal serieus te worden toen ik in 2005 aan een fotowedstrijd van Canon meedeed, waarbij mijn foto uit duizenden inzendingen als winnaar tevoorschijn kwam. De camera die ik toen won, bood me de gelegenheid om me te ontwikkelen. Bij concerten die ik bezocht, ging de camera steevast mee. Een aantal foto’s die ik had opgestuurd, werden door verschillende bands gewaardeerd en zo kwamen tal van mijn foto’s op CD- en DVD-hoesjes. Ook als concertfotograaf van ‘De Boerderij’ en ‘De Waerdse Tempel’ heb ik vele artiesten en bands mogen fotograferen. Daar heb ik vele leuke contacten met vooral progressieve rockbands aan overgehouden.

Muziek is niet mijn enige passie: Ik houd veel van reizen en dan vooral naar ‘fotogenieke’ plekken. Neem een kijkje in de galerij bij de reizen die ik tot nu toe gemaakt heb!

Ook natuur, macro, bruiloften, sport en portretten vind ik geweldig om te doen. Ik denk dan ook dat ik wel een all-round fotograaf ben. 

Ik vind het leuk dat u mijn site bezoekt. Neem rustig de tijd om door de verschillende categorieën heen te bladeren en vergeet niet om ‘m bij uw favorieten te zetten. Ik zal regelmatig nieuw werk toevoegen.

Willem schoolfoto 2023

Bezoek ook eens mijn facebook-site. Ook daar plaats ik met grote regelmaat foto’s.

Dank voor uw bezoek en veel plezier!

Willem